Menü Szereplők Babák Multimédia Anime Egyéb
Érdekességek Vélemények Ti küldtétek Extrák Kreatív sarok

Üdv a Monster Highban! Gyere és nézz körül ebben a rémesen klassz suliban, ahova a leghíresebb szörnyek gyerekei járnak és élik mindennapjaikat! Itt van pl. Frankie Stein, aki még csak 15 napos, de már mindent tud...vagy mégsem? Vagy itt van Draculaura, aki ugyan vámpír, mégis gondjai akadnak a nem vega kajával és a sminkeléssel is! A BFF triót Clawdeen Wolf zárja, aki egy öntudatos vérfarkas lány és akár naponta tudja változtatni a frizuráját! Ha eddig tetszik, akkor bátran kukkants be minden ajtó mögé, nyugi nem fognak beléd harapni :) Az oldalon mindent megtudhatsz a szereplőkről, a sorozatról és sok más érdekességet is! Szörnyen jó időtöltést kívánok és remélem máskor is ellátogatsz ide! Bővebben a Monster High sorozatról >>> KATT

Szerkesztő: Bj-Lydia

Téma: Monster High

Indulás: 2010.09.18

Zárás: 2016.09.18

Eddigi legforgalmasabb nap: 376 (2011.10.08)

Az oldal régimódi archivuma elérhető itt:

Archívum 2010-2014

 

Néhány szabály:

-Ne káromkodj

-Ne hirdess

-Ne irj más nevében

-Egyedűl vagyok szerkesztő

-Érezd jól magad

-Kérdés feltétele előtt olvasd el a GY.I.K.-ot

 

 
 
 
 


Ne lopj az oldalról!

Minden ami az oldalon található saját gyűjtés.

Az információk külföldi oldalakról származnak

és saját forditás mind.

A Monster High karakterek, információk,

képek és videók, mind a Mattel nevű

cég tulajdona!

 

CSS Codes

♦Szereplők♦

Mi a Monster High?


(Saját írás! Tilos ellopni/elvinni/lemásolni az oldalról!)

A Monster High, avagy Szörny Suli, 2010-ben jelent meg és előszőr ugyanebben az évben mutatták be a nagyközönség számára a SDCCon. A sorozat gyártója a híres Mattel cég, ami nem más mint a Barbie babák alkotója is. A Monster High ötlete és az első szereplők dizájnjai Garrett Sandertől származnak.

A Monster Highba a világ különböző részein ismert, híres szörnyek gyerekei járnak, pl. Frankie Stein, aki Frankenstein lánya, vagy Draculaura, aki természetesen Dracula lánya stb. A tini szörnyek a mindennapos sulis problémák mellett más, nagyobb gondokkal is szembe szálnak, miközben örök barátságot kötnek újabb és újabb szörny gyerekekkel. Így maga a Monster High is gyakran bővűl új diákokkal, minden évben!

A sorozat eredeti célja és üzenete az "elfogadás", vagyis mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van, a hibákat is beleértve! Emellett még ott van az is, hogy "légy szörnymagad", ami természetesen szintén ezt az üzenetet próbálja átadni a gyerekeknek. A szörnyeket nem szuper lényekként mutatják be, hanem csaknem közönséges emberként.

Az üzenet terjesztésére szolgálnak a rövidke netes epizódok, amik már több évadot is megéltek. Emellett már évente több animációs film is készűlt. Ott vannak még a könyvek, és nem utolsó sorban a rengeteg baba, amik már a Barbiek igazi riválisai lettek!

Az évek során sok minden változott a Monster Highban, és igazából csak az tudja mindezt, aki végig követte az oldallal együtt a fejlődést! De aki most csöppent bele ebbe a világba, annak sem késő még megismerni, mert itt az oldal minden információt, leirást és képet megtalál!

Néhány érdekes adat:

  • Dalok: A Monster Highnak már több különleges dal is írodott, főleg a filmeknek. Viszont maga a sorozatnak már két főcímdala is van/volt! Az első 2010-2013 között volt jelen "Fright song" néven, az új pedig 2013 júniusában debütált, és azóta is ez van, "We are Monster High" néven.
  • Szlogenek: Az évek során több szlogent hallhattunk már, kb. évente cserélődtek: "Freaky Just Got Fabulous!", "Be yourself. Be unique. Be a monster", "Don't Fear the Year!", "Where Screams Come True!" stb.
  • Saját nyelv: A Monster High különleges "szörnyes" beszédet fejlesztett ki magánat, amit minden epizódban és filmben hallhatunk. Ezen azt kell érteni, hogy a normális szavakat átformálták, hogy nekik megfelelő legyen. Ebbe beletartoznak az egyszerű szavaktól kezdve, tantárgyak, kifejezések, ételek, helyiségek nevei és még hírességek is! Pl. New York-Boo York, Justin Bieber-Justin Biter stb.
  • Anime: A sorozat annyira híres lett, hogy most már szinte az egész világon ismerik! Természetesen Japánba is eljutott, ahol már anime adaptáció is készűlt belőle!

Fontos változás!

2016ban rebootolták az egészet, így a szereplők, babák és grafikák mind új, aranyosabb kinézetet kaptak. Maga a történet is előlről indult, kitörölve teljesen az előzményeket...

Bj-Lydia

Ismerd meg a szereplőket:

(Minden saját fordítás! Tilos másolni!!)

A karakterek debütálása a hivatalosan megjelent biógráfiák dátuma alapján van felosztva!


2010

Frankie Stein Draculaura Clawdeen Wolf Lagoona Blue
Cleo De Nile Ghoulia Yelps Deuce Gorgon Holt Hyde

2011

Clawd Wolf Spectra Vondergeist Abbey Bominable Jackson Jekyll
C.A. Cupid Toralei Stripe    
   

2012

Howleen Wolf Nefera De Nile Operetta Meowlody & Purrsephone
Robecca Steam Rochelle Goyle Venus McFlytrap Scarah Screams
Jinafire Long Skelita Calaveras Hoodude Voodoo  
 

2013

Catrine DeMew Gigi Grant Twyla Heath Burns
Headmistress Bloodgood Catty Noir Jane Boolittle Wydowna Spider
Sloman "Slo Mo" Mortavitch Gillington "Gil" Webber Elissabat Honey Swamp
Clawdia Wolf Viperine Gorgon    
   

2014

Bonita Femur Sirena Von Boo Avea Trotter Neighthan Rot
Casta Fierce Invisi Billy Iris Clops Manny Taur
Gilda Goldstag Lorna McNessie Marisol Coxi Vandala Doubloons
River Styxx Kiyomi Haunterly Porter Geiss  
 

2015

Garrott Du Roque Amanita Nightshade Elle Eedee Mouscedes King
Luna Mothews Astranova Gooliope Jellington Finnegan Wake
Batsy Claro Isi Dawndancer Kjertsi Trollson Posea Reef
Kala Mer'ri Peri & Pearl Serpentine Djinni "Whisp" Grant Kieran Valentine

Fright-Mares (2015)

Aery Evenfall Bay Tidechaser Frets Quartzmane Pyxis Prepstockings
Fawntine Fallowheart Penelope Steamtail Skyra Bouncegait Flara Blaze

Állatkák

Watzit Count Fabulous Crescent Neptuna
Hissette Sir Hoots A Lot Perseus Rhuen
Shiver      
     

A többi állatka

 

Crossfade: Jackson Jekyll/Holt Hyde kaméleonja, aki gazdájához hasonlóan imádja a zenét. Mikor melyik alakkal van, olyan színt ölt: ha Jacksonnal akkor sárga-zöld, ha Holtal akkor narancs-sárga.
Rockseena: Clawd Wolf nőstény gargoyle-bulldog kutyája. Ő Clawd elsőszámú rajongója.
Azura: Nefera De Nile skarabeusza, aki gazdája szerint szerencsét hoz.
Sweet Fang: Toralei kölyök kardfogú tigrise. Korához képest nagyon kemény és naponta széttép egy sárkány fonál gombolyagot! A nyakában lévő kendőt a vérmacska ikrektől kapta.
Memphis "Daddy O" Longlegs: Operetta óriás pókja, aki szintén rockabilly stílus kedvelő és Elvishez hasonló hajat hord.
Cushion: Howleen Wolf sündisznója, aki gazdája példájára cserélgeti tüskéinek színeit: előszőr szürke volt narancssárga csíkkal, aztán csillogó rózsaszín.
Roux: Rochelle Goyle gargoyle griffje, aki mellette van azóta amióta kikelt a tojásból. Szörnyen óvja Rochellet.
Chewlian: Venus McFlytrap húsevő növénye, aki állítólag elég harapós természetű.
Captain Penny: Robecca Steam robot pingvinje, aki a hátára szerelt rakéták segítségével képes repülni.
Qing: Jinafire Long qilinje, aki segít neki megőrizni a hidegvérét. Eredetileg nem szerepel Jinafire biógráfiájában, de a naplójában megjelenik.
  Nati: Egy pillangó, aki Skelita Calaveras barátja. Eredetileg nem szerepel Skelita biógráfiájában, de a naplójában megjelenik.
Dustin: Twyla por-nyuszija, akit az utcán mentett meg, miközben nagyon fújt a szél.
Sultan Sting: Gigi Grant skorpiója, akinek nem kellemes a csípése.
Shoo: Wydowna Spider légy barátnője, aki azzal szeret szórakozni, hogy megpróbál úgy leszállni a Wydowna által készített selyem labdákra, hogy nem ragad bele. Egyébként szerelmes egy farkaslégybe, akit Wydowna rossz fiúnak tart.
Needles: Jane Boolittle lajhárja, aki valószínüleg voodoo baba is egyben. Már nagyon régóta Jane mellett van.
Aye: Vandala Doubloons szellem tintahala, aki szintén kalóz.
  Huebert: Porter Geiss csíntalan mosómedvéje.
Cawtion: River Styxx csontváz hollója, aki mindig elkíséri őt a hajón.
Nightmare: Headmisstress Bloodgood kancája, aki a ló szerep mellett egyben az aszisztense is.

 

 
Archivum
Friss bejegyzések
2016.09.18. 22:47
2016.09.18. 20:47
2016.09.18. 00:34
2016.09.16. 19:41
2016.09.15. 21:18
Friss hozzászólások
 

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu